Taaramäe ähvardus mõjus ja identiteedivaras sulges Twitteri konto

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Jalgrattur Rein Taaramäe oli hädas identiteedivargusega, kui   tundmatu isik oli suhtlusportaalis Twitter loonud tema nimega konto ja tegi sealt postitusi.

Taaramäe lubas postituste jätkumisel asja politseile üle anda. Juhtum sai siiski lahenduse ilma korrakaitsjate sekkumiseta.

«Twitteri-poiss kustutas konto ära, nii et suuremaks ma seda asja ei hakka paisutama. Mul on muud tähtsamatki elus teha. Näiteks rattaga sõita,» kirjutab Taaramäe oma Ratta-Rambo blogis.

Rattur võttis blogis kokku ka pühapäeval lõppenud Dauphine´i velotuuri, kus ta sai 96. koha.

«Kui nüüd tuur kokku võtta, siis olin grammi võrra kehvem kui 2011. aastal. Eelminegi aasta imesin siin päris korralikult ja lõpetasin sõidu korduvalt viimases grupis, kuid eraldistardis olin mingi ime läbi 8,» kirjutab Taaramäe.

«Sellel aastal olin peaaegu kogu nädala raskustes ja eraldist ei tasu üldse rääkida. Nii halba tempot pole ma oma karjääri jooksul varem teinudki (kui pingutades olen sõitnud). Siin tasub kohe märkida, et ka ettevalmistus juuniks on keerukam olnud. Vigastused, peaaegu kuu aega vaid toas pukil treeningud ja lisaks märtsi keskelt kuni juuni alguseni vaid viis võidusõitu. Lisaks oli veel kõrgmägede laagri väsimus kontides. Tunnen, et tühi ma pole ja ilmselt astun nüüd tänu läinud nädalale veel sammu edasi ning siis jääb veel piisavalt aega treenida. Teha veel viimased võidusõidud (Eesti meistrivõistlused) enne suurt starti Liege’is. Juulis lippab ratas kindlasti juba kiiremini edasi,» kirjutab rattaproff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles