Kontaveidi alistanud Beck tõusis juunioride edetabelis 806 kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Beck Prantsusmaa lahtiste noorteturniiri võidutrofeega.
Annika Beck Prantsusmaa lahtiste noorteturniiri võidutrofeega. Foto: SCANPIX

Värskes naisjuunioride tennise maailma edetabelis tegi võimsa tõusu äsja Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel võidutsenud sakslanna Annika Beck, kes kerkis koguni 806 kohta.

Poolfinaalis alistas Beck mäletatavasti eestlanna Anett Kontaveidi, kes tõusis värskes edetabelis 14. realt 12. positsioonile.

Prantsusmaa lahtiste noorteturniiri finaalis Beckile kaotanud slovakitar Anna Karolina Schmiedlova tõusis 27. kohalt kümnendaks.

18-aastase Becki võimas tõus 833. kohalt 27. reale on tegelikult väga lihtsasti selgitatav – nimelt  on sakslanna üha rohkem võistelnud naiste turniiridel, sel hooajal on ta lisaks ITFi turniiridele teinud kaasa ka kolmel WTA turniiril ning seetõttu ongi ta naiste maailma edetabelis 167. kohal.

Juunioride esireket on jätkuvalt ameeriklanna Taylor Townsend, talle järgnevad austraallanna Ashleigh Barty ja Jelizaveta Kulitškova.

Eesti tüdrukuid mahub 500 parema sekka neli – Kontaveidile järgneb Eva Paalma, kes paikneb 246. kohal, Tatjana Vorobjova on 292. ja Erika Hendsel 467. positsioonil.

Poiste edetabelit juhib austraallane Luke Saville. Eestlastest on parim Markus Kerner, kes asub 360. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles