Poolakad on punktiga rahul

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakub «Kuba» Blaszczykowski.
Jakub «Kuba» Blaszczykowski. Foto: SCANPIX

Poola viigistas eilses mängus Venemaaga 1:1, poolakad on punktiga rahul- kui viimases mängus suudetakse tšehhid alistada, pääsevad võõrustajad veerandfinaali.

Poola peatreener Franciszek Smuda oli rahul, et tema hoolealused hingestatud mänguga viigipunkti teenisid. Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) kodulehekülg vahendab Smuda sõnu: «Pinget on alati õhus, aga praegu on tunda juba selle langemist. Tegelikult oli seis kõige pingelisem enne avamängu. Nüüd, kui turniir on juba täies hoos ja kaks mängu mängitud, hakkab adrenaliinitase langema.»

«Me oleme teinud palju häid esitusi. Tulime kokku alles 2011 aastal ja ehitasime üles uue meeskonna ja nii lühikese aja jooksul ei pruugi kõik sujuda. Kuid seis läheb paremaks. Tänane mäng tõestas, et me oleme piisavalt head võitmaks tšehhe. Meeskond saab aru, et meil on võimalus veerandfinaali jõuda ning teeme kõik, mis meie võimuses, et seda kasutada.»

Sebastian Boenisch, Poola koondise kaitsja oli samuti mänguga rahul: «Ma arvan, et see oli meie poolt hea mäng. Me pidime andma endast parima. Jäime kaotusseisu standardolukorrast, aga enne seda Venemaal erilisi võimalusi polnud. Poolajaks olime ühe väravaga taga, kuid saime aru, et see ei tähenda midagi. Pidime minema väljakule ja võitlema ning just seda me tegimegi.»

Poola keskväljamängija Rafał Murawski: «Ma olen eilse mänguga väga rahul. See oli tempokas mäng, mõlemal poolel oli võimalusi ja usun, et seda oli huvitav vaadata. Arvan, et ka fännid nautisid seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles