Malafejev: kaotasime kaks punkti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malafeev kvalifikatsioonimängus Venemaa väravat kaitsmas
Malafeev kvalifikatsioonimängus Venemaa väravat kaitsmas Foto: IVAN SEKRETAREV/AP

Eile Varssavi staadionilt lahkudes valitses venelaste leeris pettumus. Kuigi viik Poolaga hoiab neid A grupi liidrikohal, tunnevad venelased, et nad väärinuks rohkemat.

Mõneti ootamatult Venemaa esiväravahiks tõusnud Vjatšeslav Malafejev ei varja Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) kodulehele antud intervjuus pettumust: «Ma arvan, et mängukäiku vaadates võib öelda, et me kaotasime kaks punkti. Ma ei ütleks et poolakad oleksid vapustavalt hea mängu teinud. Me oleks võinud selle mängu võita.»

«Nende kontrarünnakud olid head, mitmel juhul ei olnud me nii kiired kui pidanuks olema. Me tegime Tšehhi vastu parema mängu.»

Tema koondisekaaslane Roman Širkov lisas: «Poolakad panid teisel poolajal tempot juurde, me vajusime kaitsesse ja hakkasime vigu tegema. Me ei suutnud olukordi luua ja Poola lõi hea värava. Me lõime ühe värava ja lõpetasime katsed, et lüüa teine. Lõpuks suutsid skoorida hoopis poolakad ja selline seis jäigi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles