Kanepi jääbki sel aastal Wimbledonist kõrvale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi ei saa osaleda aasta kolmandal suure slämmi tenniseturniiril Wimbledonis, kuna Estorili turniiril tekkinud kandade tundlikkuse ravimiseks tuleb pidada vähemalt neljanädalane võistluspaus.

«Tegime jalgadest pilte ja olukord on selline, et mul tuleb minimaalselt neli nädalat võistluspausi pidada, mis tähendab seda, et Wimbledon jääb sel aastal kahjuks vahele. Eks siis paistab, kuidas ravi läheb. Eks ma ikka trenni kerge koormusega saan teha, aga tõsisemate treeningutega saan alustada vastavalt sellele, kuidas ravi edeneb,» lausus Kanepi oma kodulehekülje vahendusel.

Kanepi tervenemise eest kannavad hoolt doktor Madis Rahu ja kiropraktik Rainer Kägo.

Millisel turniiril Kanepi järgmisena osaleb, selgub kolme-nelja nädala pärast. 28. juulil algaval Londoni olümpia tenniseturniiril soovib Kanepi aga kindlasti osaleda.

Eelmisest aastast Kanepil sellest perioodist oluliselt punkte kaitsta pole – mullu mängis ta pärast Prantsusmaa lahtisi Birminghamis, kus piirdus ühe matšiga ja teenis vaid ühe punkti, seejärel osales ta Eastbourne’i turniiril, kust sai samuti vaid ühe punkti, ka Wimbledonis langes ta konkurentsist avaringis ja teenis selle eest viis punkti ehk et kokku on Kanepil kaitsta vaid seitse punkti ehk sisuliselt mitte midagi. Pärast mullust Wimbledoni võttis ta mäletatavasti kandade ravimiseks aja maha ja mängis järgmisena alles augusti lõpus US Openil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles