Hollandi EMi meeskond on jagunenud kahte leeri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpallimeistrivõistlustel osaleva Hollandi koondise sees on tekkinud lahkhelid ning meeskond on jagunenud kahte leeri.

Hollandi üks staare Wesley Sneijder tunnistas, et meeskonna sisekliima ei ole nii hea kui kaks aastat tagasi aset leidnud maailmameistrivõistlustel, kirjutab iltalehti.fi.

Kinnitamata andmetel on Hollandi meeskonnas kaks leeri. Ühte poolt juhivad peatreener Bert van Marwijk, Robin van Persie ja kapten Mark van Bommel, kes on abielus van Marwijki tütrega.

Teist poolt aga Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart ning Nigel de Jong.

«Läbisaamine ei ole nii hea kui 2010. aasta MMi ajal. Kuid see on tavaline, et tekivad probleemid, kui esimene mäng kaotatakse,» selgitas Sneijder.

Ta lisas, et hästi mängimiseks ja võitmiseks, ei pea kõigi meeskonnakaaslastega sõber olema.

Sneijderi sõnul on probleem osaliselt tingitud sellest, et mõnel mängijal on suur ego.

«Meie meeskonnas on mitu mängijat, kel on väga suur ego. See on normaalne. Huntelaar oli Bundesliiga parim väravakütt, van Persie aga Inglise liiga parim väravate tegija. De Jong sai aga Manchester Cityga meistriks,» selgitas Sneijder.

B-alagruppi kuuluv Holland kohtub täna Saksamaaga. Esimeses mängus kaotas Holland Taanile 0:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles