Putin väljendas Vene fännide olukorra pärast muret

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondise fännid rullisid tribüünidel lahti provokatiivse bänneri.
Venemaa koondise fännid rullisid tribüünidel lahti provokatiivse bänneri. Foto: SCANPIX

Vene president Vladimir Putin palus eile Poola peaministril Donald Tuskil tagada välisfännide turvalisus Euroopa meistrivõistlustel ja väljendas muret Vene fännide olukorra pärast.

Poola pealinnas Varssavis läksid fännid üleeilse Poola-Vene mängu eel kaklema. Vägivallas sai viga kümmekond inimest. Poola politsei pidas kinni 184 inimest, neist valdav enamik kohalikud.

Vene president väljendas muret Vene fännide olukorra pärast ning ütles, et välisfännide turvalisuse eest vastutavad rahvusvaheliste võistluste korraldajad, vahendas Putini esindaja.

Euroopa jalgpalliliit UEFA on lubanud juhtumit arutada. Venemaa fännid paistsid agressiivse käitumisega silma ka esimeses mängus Tšehhiga, kus loobiti mänguväljakule rakette, lehvitati provokatiivseid lippe ja kähmeldi staadionitöötajatega.

UEFA distsiplinaarkomisjon määras eile Vene jalgpalliliidule 120.000 euro suuruse trahvi ja ähvardas koondist kuue miinuspunktiga järgmistel valikvõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles