Ronaldo: mida tegi Messi aasta eest?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Scan

Portugali jalgpallikoondislane Cristiano Ronaldo lausus eile pärast mängu Taaniga meediale ja fännidele, kes armastavad teda Lionel Messiga võrrelda, et aasta eest kukkus argentiinlane Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel läbi.

Üheks maailma parimaks mängijaks peetava Ronaldo senine EM-turniir pole kõige edukam olnud ja eilses mängus Taaniga raiskas ta mitu head võimalust, mille järel Taani fännid karjusid temale: «Messi, Messi!», vahendab Soccernet.ee.

Sellised hüüded vastaste fännidelt kipuvad Ronaldot väga tihti saatma ning väidetavalt oli sama juhtunud Portugali meeskonna hotelli juures enne mängu Saksamaaga.

«Teate, kus ta (Lionel Messi - toim) samal ajal aasta eest oli? Ta oli Copa Americal oma enda koduriigis toimunud turniirilt välja kukkumas. Ma arvan, et see oli hullem. Kas mitte?» küsis Ronaldo eilse kohtumise järel.

Portugal alistas eile B-alagrupi mängus Taani 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles