Sponsorlogoga aluspüksid paljastanud Bendtner võib UEFA-lt karistada saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner sai Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid.
Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner sai Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid. Foto: SCANPIX

Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner võib Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada saada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid.

Taani kaotas eile 2:3 Portugalile, mõlemad Taani koondise väravad lõi Bendtner. Pärast teist väravat tõmbas taanlane mängupüksid puusadele ja paljastas niimoodi enda aluspesu, millel oli kirjas Iirimaa kihlveokontori Paddy Poweri logo, kirjutab Telegraph.

UEFA silmis on see aga varjatud reklaam ja läheb vastuollu UEFA reeglitele – nimelt ei tohi jalgpallurite mänguvormil olla ühtegi reklaami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles