Fabio Capello: Dzagojev ja Di Natale on olnud kõige muljetavaldavamad

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello
Fabio Capello Foto: SCANPIX

Läbi Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA)Twitteri konto oli võimalus esitada küsimusid enne EM finaalturniiri Inglismaa koondise tüüri juurest lahkunud Fabio Capellole. Parimate küsimuste vastused pandi üles UEFA kodulehele.

Küsimusele, kes on olnud seni kõige muljetavaldavamad mängijad, vastas Capello: «Noorematest mängijatest meeldib mulle eriliselt (Alan) Dzagojev Venemaa koondisest. See pole ainult tema löödud tähtsate väravate pärast. Ta on näidanud ka head iseloomu. Ta lõi tähtsa värava Venemaa viimases mängus ja tal oli võimalus lüüa teine veel. Ta on tõeline talent selles pigem vanas koondises.»

«Teine muljetavaldavam mängija on olnud Itaalia mängija, kes on kõnealusest venelasest täiesti erinev, sest ta on juba 34. Ma räägin Antonio Di Natalest, kes mängis küll kõigest 20 või 30 minutit (Hispaania vastu), aga suutis selle ajaga lüüa värava ja tal oli veel üks hea võimalus. Mängijad, kes vahetusest tulles hästi mängivad, on treeneritele väga kasulikud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles