Rootsi koondislane Inglismaad ei karda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pontus Wernbloom
Pontus Wernbloom Foto: SCANPIX

Rootsi koondise poolkaitsja Pontus Wernbloom andis enne mängu Inglismaaga väga tulise intervjuu, mille põhjal võib temalt homme väga kompromissitut mängu oodata, kui ta platsile peaks pääsema.

Endine AZ Alkmaari poolkaitsja Pontus Wernbloom on üks nendest Rootsi mängijatest, kes on hetkel algkoosseisu koha endale saamisele väga lähedal ja kaitsev poolkaitsja võibki juba homme Inglismaa vastu Kim Källströmi kõrval platsile joosta, vahendab Soccernet.ee The Guardiani.

Ajalehe sõnul oli Hispaania väljaanne Marca möödunud kevadel, kui Real Madrid mängis Wernbloomi koduklubi CSKA-ga, tema kohta kirjutanud: «Mees on kõvem kui Chuck Norris ja vange ta ei võta.»

Wernbloomile paistab selline keskväljalõhkuja reputatsioon meeldivat ning seda võis välja lugeda tema Inglismaa mängu eel antud kommentaaridest Steven Gerrardi kohta: «Mul pole tema vastu väga palju austust. Ta on loomulikult hea mängija, aga sa ei mõtle sellele ning lähed ikka palli täie jõuga endale võitma. Võib-olla enne mängu mõtled sellele veidi, aga kui sa platsile jooksed, siis see ei koti sind.»

«Mina mängin kõigi vastu samamoodi,» lisas ta. «Mind ei huvita, et me mängime Inglismaaga. Nad pole mingid üli-inimesed. Nad on tavalised inimesed nagu meiegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles