Kuusk ja Embrich jõudsid vehklemise EMil 32 hulka

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Toomas Huik

Itaalias Legnanos toimuval vehklemise EMil sai naiste epee individuaalturniiril Eesti parimana Irina Embrich 25. koha. 32 parema hulka jõudis veel Kristina Kuusk, kes kokkuvõttes oli 28.

Embrich sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust ning alistas 64 parema hulgas tasavägise kohtumise järel poolatari Malgorzata Bereza 14:13. Järgmises ringis pidi Embrich aga tunnistama sakslannast olümpiavõitja Britta Heidemanni nappi 15:14 paremust, vahendab vehklemisliit.ee.

Alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust teeninud Kuusk alistas play-off avaringis poolatari Malgorzata Stroka 15:13, kuid kaotas siis 13:15 valitsevale Euroopa meistrile šveitslanna Tiffany Geroudetile.

Eestlannadest kõige edukamalt eelringis vehelnud Julia Beljajeva (viis võitu ja üks kaotus), pidi play-off avaringis tunnistama ukrainlanna Anfisa Pochkalova 15:12 paremust. Erika Kirpu sai alagrupis kahe võidu kõrvale neli kaotust ja kaotas seejärel 13:15 venelanna Violetta Kolobovale.

Beljajeva sai kokkuvõttes 33., Kirpu 55. koha. Kokku osales 75 naisvehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles