Inglaste peatreener: ma ei tunne mängijaid nii hästi kui ajakirjanikud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson oma mängijaid juhendamas.
Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson oma mängijaid juhendamas. Foto: SCANPIX

Eile õhtul toimunud jalgpalli EMi D-alagrupi kohtumine Rootsi ja Inglismaa vahel pakkus jalgpallisõpradele tõelise maiuspala. Kahe meeskonna peale löödi viis väravat ja võitja selgus mängu lõpufaasis.

Inglismaa tuli välja 1:2 kaotusseisust, kui vahetusest sekkunud Theo Walcott lõi vaid pärast mõneminutilist väljakul viibimist viigivärava ning tegi eeltöö mängu saatuse otsustanud tabamusele kohtumise 87. minutil.

Inglaste peatreener Roy Hodgson tunnistas, et õpib jätkuvalt oma mängijaid tundma. «Ma usun temasse (Walcotti). Ta on kvaliteetne mängija,» kommenteeris peatreener BBC vahendusel. «Kuid ma valetaksin, väites, et tunnen oma mängijaid sama hästi kui ajakirjanikud,» lisas Hodgson naljatades. «Teie olete neid nii palju koondise eest mängimas näinud, mina aga alles alustan selles ametis ja õpin neid tundma.»

«Jäin väga rahule oma ründajatega ning loomulikult Theo tööga. Tulla vahetusest mängu ja lüüa ise värav ning anda väravasööt – ta on ilmselt ka ise enda esitusega rahul,» lisas Hodgson.

Järgmises kohtumises saab koondist aidata ka mängukeelust vabanev ründaja Wayne Rooney ja peatreener andis mõista, et paneb Rooney ka mängu. «Tema tegutsemine võib mängu saatuse otsustada ja mul on hea meel, et saan teda kasutada. Kui ma seda ei teeks, siis ma ei kujuta ette, mis meie riietusruumis juhtuks,» vihjas Hodgson teiste mängijate pahameele alla sattumisele.

Inglismaa on alagrupis nelja punktiga teisel kohal ja kui nad teisipäeval suudavad mängus Ukraina vastu punkti teenida ehk võita või viigistada, on edasipääs kaheksa parema sekka kindlustatud. Rootsi seevastu kaotas eilse mänguga ka lootuse edasi pääseda, seni ollakse vaid kaotusi tunnistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles