Özil: Saksamaa on nagu Real Madrid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise poolkaitsja Mesut Özil võrdles rahvuskoondist oma koduklubi Real Madridiga. Saksamaa koondis juhib EMil oma alagruppi täiseduga, kui kahes esimeses mängus on neile alistunud tugevad Portugal ja Holland.

«Meie eesmärk oligi saavutada selline tase. Me oleme nagu Real Madrid – kõik, kellega mängime, tahavad meid kõigest väest võita. Ka iga nõrgem meeskond pigistab endast meie vastu alati maksimumi välja,» vahendab goal.com Özili sõnu.

Türgi päritolu jalgpallur on väga uhke Saksamaa koondise üle, sest nad on ainus täiseduga meeskond pärast kahte vooru. «Inglismaal, Itaalial, Hispaanial ja Hollandil ei ole nii palju punkte kui meil, kuigi oleme mänginud kahe tippmeeskonnaga,» rääkis Özil.

Ta lisas, et ka viimases Taani vastu minnakse mängima kolme punkti peale. «Kui me mängime oma taseme välja, siis pole meil vaja muretseda,» lõpetas 23-aastane poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles