Błaszczykowski: eesmärk jäi saavutamata

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakub «Kuba» Blaszczykowski.
Jakub «Kuba» Blaszczykowski. Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli EMi mängus tšehhidelt kibeda 0:1 kaotuse vastu võtnud Poola koondise staar Błaszczykowski ei jää turniiriga rahule.

Venemaa vastu suurepärase värava löönud Błaszczykowski ütles intervjuus Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) koduleheküljele: «Kõigepealt tahaksin tänada fänne. See, mida viimastel päevadel kogenud olen, on olnud lihtsalt suurepärane. Rääkides mängust, siis meil oli häid võimalusi esimesel poolajal, aga me ei suutnud väravat lüüa. Teisel poolajal mängisime lahtisemat mängu. Teadsime, et tšehhid on kontrarünnkautel teravad. Kahjuks lõpetasid nad ühe vasturünnaku väravaga.»

«Turniiri jooksul oli häid, lausa suurepäraseid hetki, kuid me ei täitnud siiski oma eesmärki ja seega jääb meie lõpphinne negatiivseks. Positiivne on see, et võitlesime kõigiga nagu võrdne võrdsega. Kahju, et meie turniir nii lühikeseks jäi.»

Vahetusest sekkumise järel penalti tõrjumisega poolakatele heameelt teinud Przemysław Tytoń kommenteeris mängu: «Tšehhid mängisid nii, nagu nad terve turniiri jooksul on mänginud. Vähemalt esimese 65 minuti jooksul dikteerisime meie tempot. Esimesel poolajal oli meil mitmeid võimalusi, olnuks tore, kui oleksime suutnud need ära kasutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles