Belgia MM-etapi kvalifikatsioon jäi ära

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Suzuki

Sellel nädalavahetusel Belgias toimuva motokrossi MM-etapi kvalifikatsioon jäi vihma tõttu ära. 

Tavaliselt peetakse laupäeval ära kvalifikatsioon ja pühapäeval võistlussõidud, kuid eilne vihmane ilm Belgias sundis korraldajaid plaane muutma. Kvalifikatsioonid jäeti ära, et säästa rada. Võistlussõidule pääseb stardiplatsi valima eelkvalifikatsiooni tulemuste järgi.

Sõidetud MX1 eelkvalifikatsiooni võitis Clement Desalle (Suzuki), teine oli Ken de Dyker (KTM) ja kolmanda aja sõitis välja Tanel Leok (Suzuki). Eelmisel nädalal eelkvalifikatsiooni võitnud Leok kaotas sel nädalal parimat aega näidanud meeskonnakaaslasele parimal ringil 0,985 sekundiga.

Vabatreeningu kiireim ring jäi Leoki nimele. Tänahommikuses soojendussõidus näitas Leok paremuselt neljandat ringiaega, teda edestasid Antonio Cairoli, Ken de Dyker ja Cristophe Pourcel.

MX2 klassi eelkvalifikatsioonis oli Soome lipu all sõitev Harri Kullas 14. ja Priit Rätsep 20. Selle klassi parim oli Jeremy van Horebeek. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles