Federer kaotas Halle finaalis maailma 87. reketile

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Haas
Tommy Haas Foto: SCANPIX

Kuuel korral Wimbledonis võidutsenud endine maailma esireket, nüüd edetabelis kolmandal kohal paiknev Roger Federer pidi tänavusel esimesel muruväljakuturniiril Halles finaalis tunnistama vabapääsmega turniirile saanud maailma 87. reketi Tommy Haasi paremust.

Karjääri jooksul Halles viiel korral tirumfeerinud Federer jäi 34-aastasele sakslasele pisut üle pooleteise tunni kestnud finaalmängus alla 6:7 (5), 4:6.

Iseenesest polegi tegemist väga suure üllatusega, kuna Haas on oma karjääri tipphetkel olnud ka maailma teine reket, kuid tema karjääri on seganud mitmed erinevad vigastused. Halles alistas ta poolfinaalis oma kaasmaalase Philipp Kohlschreiberi (ATP 34.), kes veerandfinaalis lülitas konkurentsist edetabeli teise numbri Rafael Nadali, Haas ise sai teel nelja parema sekka jagu maailma 7. reketist Tomas Berdychist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles