Tanel Leok oli Belgia GP-l seitsmes

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Suzuki

Motokrossi MM-etapil Belgias tuli Tanel Leok teises võistlussõidus seitsmendaks, etapi kokkuvõttes tagas see tulemus samuti 7. koha.

MX1 klassi teise sõidu võitis Antonio Cairoli (KTM), teine oli Cristophe Pourcel (Kawasaki) ja kolmas Leoki meeskonnakaaslane Clement Desalle (Suzuki). Leoki kaotust võitjale kogunes 44,952 sekundit.

Esimese sõidu lõpetas Leok 9. kohaga ja kahe sõidu kokkuvõttes kogus ta 26 punkti. Sama arvu punkte said veel Ken de Dycker (KTM) ja Xavier Boog (Kawasaki). De Dycker oli kuues, Leok seitsmes ja Boog kaheksas.

Etapi võitis Antonio Cairoli maksimaalse 50 punktiga, talle järgnesid Clement Desalle 40 ja Cristophe Poucel 38 punktiga. MMi üldarvestuses jätkab Cairoli 345 punktiga liidrikohal, Leok on kogutud 168 punktiga endiselt kümnes, üheksandast kohast lahtutab teda 1 punkt.

MX2 klassis kuulus teise sõidu võit Tommy Searle’ile, teine oli Jeffrey Herlings ja kolmandale kohale tuli Jeremy van Horebeek. Soomet esindav Harri Kullas oli 17. ja Priit Rätsep 20.

Etapi võitis Searle 47 punktiga, Kullas oli üheksa punktiga 17. ja Rätsep teises sõidus teenitud ühe punktiga 21.

Sarja üldarvestuses juhib Herlings 364 punktiga, Kullas on 131 punktiga 11. kohal ja Rätsep viie punktiga 36.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles