Van der Vaarti aus tunnistus: olime lihtsalt liiga kehvad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael van der Vaart (keskel), Nigel de Jong (vasakul) ja Klaas-Jan Huntelaar lahkuvad EMilt löödud meestena.
Rafael van der Vaart (keskel), Nigel de Jong (vasakul) ja Klaas-Jan Huntelaar lahkuvad EMilt löödud meestena. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil B-alagrupis kolm kaotust saanud ja nullile jäänud Hollandi koondise poolkaitsja Rafael van der Vaart tõdes pärast viimase vooru 1:2 allajäämist Portugalile, et meeskond mängis lihtsalt liiga kehvasti.

«Kaotasime kolm mängu ja ongi kõik,» lausus avavärava autor van der Vaart kodumaisele pressile. «Võib ju rääkida, et meil oli võimalusi, aga oleksime pidanud lihtsalt paremini mängima. Peame väga pikalt peeglisse vaatama. Mul on fännidest kahju, petsime nende usaldust. Küllap tõuseme taas, ent kuidas, ei oska ma praegusel hetkel öelda.»

Hollandlaste juhendaja Bert van Maarwijk tunnistas, et tagantjärele vaadates jättis avamängu kaotus Taanile mängijatele liiga sügava jälje. «Meisse puges ebakindlus. Tegu on siiski inimestega, kellel on ka tunded. Jätsime oma võimalused kasutamata ja vajusime ühtlasi liiga sügavale kaitsesse,» lausus van Maarwijk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles