Levkoi: tasemevahe oli väga suur

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskonna peatreener Jaanus Levkoi.
Naiskonna peatreener Jaanus Levkoi. Foto: Peeter Langovits

Laupäeval kaotas Eesti korvpallinaiskond EM-kvalifikatsiooniturniiril võõrsil 52:77 Poolale.


«Tasemevahe oli väga suur. Poolakad võtsid meie kogenud mängijad kohe mängu alguses kinni,» rääkis naiskonna peatreener Jaanus Levkoi. «Peab aru saama, et meie mängime esimest korda sellises seltskonnas. Peamine on see, et tüdrukutel on tuju hea ja masendust pole.»

Kolmapäeval kaotas Eesti kvalifikatsiooniturniiri avamängus kodus Šveitsile. «Eks me kõik oleme realistid. Ega meie oskused ei olegi nii kehvad. Peame lihtsalt rohkem vastaste mänguvideotega tööd tegema.»  

Mängus Poolaga sai otsustavaks vastaste kokkumänginud võistkond. «Ei olnud nii, et me üldse vastu ei saanud – kolm rünnakut tegid nemad ja siis jälle kaks tükki meie. Nii see vahe sisse tuli,» rääkis peatreener. Eesti koondise liidri Merike Andersoni võtsid poolakad nii kinni, et ta tabas ainult vabavisetel ja kogus neli punkti. Eesti parimana viskas Kerttu Jallai 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles