Gunnar Klettenberg võitis Moskva MK-etapi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg.
Gunnar Klettenberg. Foto: Külli Tedre

Möödunud nädalavahetusel toimus Moskva Otrada ratsakeskuses Kesk-Euroopa liiga alanud hooaja teine takistussõidu maailmakarika etapp, mille võitis Eestit esindanud Gunnar Klettenberg hobusel Lance S.

Sõidus, kus takistuste kõrguseks oli kuni 160 sentimeetrit, asus Klettenberg starti hobusega Lance S ja oli 33-st võistlejast ainus, kes suutis parkuuris vältida takistuste mahaajamist. Selle saavutamiseks tuli küll valida nõutust aeglasem tempo, mis andis ühe karistuspunkti ületatud normiaja eest. Seekord ei olnud enamat vajagi ning nimetatud tulemus andis Eesti takistussõitjale võidu.

Lisaks MK-etapi võidule väärib Klettenbergi möödunud nädalavahetuse võistlusest märkimist kolmas koht hobusega U-Too pühapäevases 135 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris, mille võitis Venemaa esindaja Aleksander Belekhov hobusel Liding Light.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles