Uskumatu: Bendtnerile määrati aluspükste näitamise eest hiigeltrahv ja mängukeeld

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner skandaalsel hetkel
Nicklas Bendtner skandaalsel hetkel Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) otsustas trahvida Taani jalgpallur Nicklas Bendtnerit sponsorlogoga aluspükste näitamise eest 100 000 euroga.

Lisaks üüratule rahatrahvile määrati Bendtnerile ka ühe mängu pikkune mängukeeld. See tähendab, et Portugalile kaks väravat löönud ründaja peab vahele jätma Taani koondise esimese maailmameistrivõistluste valikmängu.

«Bendtneri ebasobiva käitumise tõttu Taani ja Portugali vahelises Euroopa meistrivõistluste mängus alustatud uurimise käigus otsustas UEFA distsiplinaarkomisjon Bendtnerile määrata ühemängulise mängukeelu,» seisab Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) avalduses.

«Mängukeeld jõustub 2014. aasta MMi valiksarja kohtumises, milles Bendtner osaleda saaks. Lisaks määrati mängijale 100 000 euro suurune trahv. Bendtner võib selle otsuse kolme päeva jooksul edasi kaevata.»

Võrdluseks võib välja tuua, et UEFA määras Venemaa Jalgpalliliidule fännide märatsemise eest 120 000 eurose trahvi. Horvaatia alaliitu karistati 25 000 euroga selle eest, et Horvaatia fännid süütasid staadionil rakette ja loopisid neid väljakule. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles