Robben: see oli mu elu halvim hooaeg

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise mängija Arjen Robben rääkis, et see hooaeg on olnud tema karjääri kõige kehvem. Viimati langes Robben koos Hollandi koondisega konkurentsist jalgpalli EMil.

«See oli mu elu kõige kehvem hooaeg. Asjad ei kulgenud plaanipäraselt ei kodumeeskonnas ega rahvuskoondises,» kurtis Robben goal.com-ile.

Hollandlase koduklubi Müncheni Bayern pidi eelmisel hooajal tunnistama Meistrite liiga finaalis Londoni Chelsea paremust. Kusjuures Robben eksis kohtumise lisaajal penaltil.

Saksamaa liigas pidi Bayern leppima teise kohaga Dortmundi Borussia järel ning karikafinaalis kaotati samale meeskonnale 2:5.

«See kõik teeb veel rohkem valu, sest hooaja alguses olid mul väga kõrged ootused. Meistrite liiga finaalikaotus oli šokk, kuid veel suurem pettumus oli ebaõnnestumine rahvuskoondisega,» rääkis ta. «Isegi kõige suurem pessimist poleks arvanud, et me ei saa EMil mitte ühtegi puntki.»

Eelmistel maailmameistrivõistlustel saavutas Hollandi koondis teise koha, kuid seekord ei saadud kuidagi oma mängu käima. «Kõik meeskonnaliikmed on võrdselt süüdi. Atmosfäär oli seekord väga erinev võrreldes 2010. aasta MMiga,» arutles Robben.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles