Inglaste peatreener loodab, et Rooney teeb Pelet

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne RooneyInglismaa koondise treeningul.
Wayne RooneyInglismaa koondise treeningul. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson avaldas lootust, et mängukeelu alt vabaneb ründaja Wayne Rooney suudab otsustavalt sekkuda jalgpalli Euroopa meistrivõistluste kulgu ja lüüa tähtsaid väravaid.

«Ma tooksin talle eeskujuks Pele, kes tegi oma parimad esitused alati siis, kui Brasiilia koondisel seda kõige rohkem vaja läks,» rääkis Hodgson. «Loodetavasti sekkub Rooney meie meeskonda sama otsustavalt.»

Hodgsoni sõnul võib Inglismaa jõuda isegi veerandfinaalist kaugemale, kui Rooney suudab oma parimat mängu näidata, vahendab skysports. «Ma näen sädet tema silmades. Ta tahab väga platsile pääseda ja näidata, milleks ta võimeline on,» lõpetas Inglaste peatreener.

Inglismaa jalgpallikoondis kohtub täna kell 21.45 peoperemeeste ukrainlastega ning Hodgson on teatanud, et Rooney alustab kindlasti algkoosseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles