Blohhin: inglased on kindlad favoriidid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina koondise peatreener Oleg Blohhin
Ukraina koondise peatreener Oleg Blohhin Foto: SCANPIX

Täna õhtul tõmmatakse jalgpalli EMil joon alla alagrupimängudele. D-alagrupis lähevad vastamisi võõrustaja Ukraina ja jalgpalli sünnimaa Inglismaa.

Pärast kahte mänguvooru on mõlemal meeskonnal võimalik edasi pääseda. Inglismaale piisab edasipääsuks viigist, aga võõrustajad Ukrainast vajavad sellest mängust võitu. Vaatamata sellele peab Ukraina koondise peatreener Oleg Blohhin favoriidiks kolme lõvi meeskonda, vahendab Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) kodulehekülg.

«Inglismaa kuulub turniiri favoriitide hulka, seega on pinge selgelt nende peal. Meie saame mängule minna märksa pingevabamalt.»

«Isegi kui me ei saavuta soovitud tulemust, aga võitleme siiski viimase minutini, pole seis sugugi hull. Ehitame hetkel uut ja noort võistkonda ning arvan, et Inglismaa on närvis.»

Ukraina ja Inglismaa vaheline mäng toimub Donetskis, kus Ukraina koondis pole senipeetud kuues mängus veel võidurõõmu tundnud.

«Üks kord tuleb see võit ka ära,» jäi Blohhin seda fenomeni kommenteerides napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles