Guardiola peab läbirääkimisi Müncheni Bayerniga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Jalgpalliklubi Müncheni Bayern peab läbirääkimisi endise Barcelona peatreeneri Pep Guardiolaga, kirjutab Bild. Praegu juhendab Saksamaa suurklubi Jupp Heynckes, kelle leping lõppeb 2013. aastal.

Saksamaa veebiväljaande andmetel on Bayerni spordidirektor Christian Nerlinger ja Pep Guardiola nõuandjast vend Pere Madridis eduka Hispaania treeneri tuleviku üle läbi rääkinud. Kuulujuttudele lisab vürtsi Heynckes, kes ei ole huvitatud klubiga lepingu pikendamisest.

Barcelonaga nelja aasta jooksul 14 karikat võitnud Guardiola lükkas väidetavalt tagasi pakkumise Londoni Chelsealt, kuna on sedavõrd huvitatud Bayerniga liitumisest. Bild väidab, et Chelsea pakkus uuele peatreenerile Roberto Di Matteole lepingut alles siis, kui Guardiola oli neile eitavalt vastanud.

Guardiola sõidab nüüd perega New Yorki puhkusele ning seal on tal aega Bayerni pakkumise üle järele mõelda.

Bayernil on kindel plaan taastada oma positsioon Saksamaa meistrivõistluste tipus ning võita ka Meistrite liiga. «Me tugevdame oma meeskonda senikaua, kuni me parimad oleme,» rääkis klubi president Uli Hoeness.

Paljude meeskonna põhimeestega on klubil ka pikad lepingud sõlmitud. Bastian Schweinsteigeri, Philipp Lahmi, Mario Gomezi ja Manuel Neueri lepingud kestavad kuni 2016. aastani. Arjen Robben, David Alaba, Luiz Gustavo, Toni Kroos ja Thomas Müller jätkavad kuni 2015. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles