Rostov tahab Krugloviga lepingut lõpetada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov.
Dmitri Kruglov. Foto: fc-rostov.ru

Venemaa kõrgliigas mängiva jalgpalliklubi Rostovi uus peatreener Miodrag Božovic otsustas meeskonnas muudatusi teha ning seetõttu soovitakse lõpetada leping Eesti koondise ääremängija Dmitri Krugloviga.

Hiljuti Rostovi peatreeneriameti üle võtnud Božovic rääkis intervjuus ajalehele Sport-Ekspress, et ei näe meeskonna koosseisus kohta neljal mängijal – Kruglovil, tšehhil Michal Papadopulosel ning argentiinlastel Hector Bracamontel ja Oscar Aumadal – ning klubi ei soovi nendega lepingut pikendada.

Kruglov aga ütles sports.ee’le, et jutt pole lepingu pikendamisest, vaid katkestamisest, kuna tema leping klubiga kehtib veel kaks aastat.

Rohkem Kruglov seda kommenteerima ei soostunud. «Sain sellest ise alles eile teada, pean nüüd rahulikult järele mõtlema,» vastas Kruglov küsimusele, mida ta nüüd teha plaanib. «Aga kuna üleminekuakna sulgumiseni on veel kaks kuud, siis klubita ma kindlasti ei jää.»

Kruglov sõlmis Rostoviga kolmeaastase lepingu mullu augustis, selle aja jooksul tegi ta kaasa 20 mängus ja lõi ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles