Sponsor maksab Bendtneri hiigeltrahvi kinni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner sai Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid.
Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner sai Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid. Foto: SCANPIX

Kihlveokontor Paddy Power nõustus tasuma Niklas Bendtnerile UEFA poolt määratud 100 000 euro suuruse trahvi.

Euroopa jalgpalli katuseorganisatsioon karistas Taani koondise ründajat selle eest, et ta paljastas Portugalile löödud viigivärava järel aluspesu, millel oli Paddy Poweri reklaam.

Tegemist ei ole UEFA ametliku sponsoriga ja seetõttu määrati pallurile suur rahatrahv ja ka ühemänguline mängukeeld, kirjutab Soccernet.ee.

Kihlveokontor avaldas ka teadaande, milles lubati Bendtnerile määratud trahv kinni maksta. Ühtlasi kritiseeriti teravalt UEFAt, nimetades neid «hüsteeriliseks ja sügavalt küüniliseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles