Aršavin ajakirjanikule: mille eest me vabandama peame?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin.
Andrei Aršavin. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMi alagrupiturniiril konkurentsist langenud Venemaa koondise täht Andrei Aršavin leiab, et mängijad ei pea oma ebaõnnestumisest kellelegi aru andma ega vabandama.

Pärast viimast alagrupimängu Kreeka vastu, mille venelased 0:1 kaotasid, suundus meeskond Varssavi hotelli, kuhu tuli ka ajaleht Gazeta ajakirjanik Oleg Košelev, vahendab Daily Mail.

«Mille eest me vabandama peame? Mille?» küsis Aršavin ärritunult, kui Košelev oli teda poolehoidjate ootuste mittetäitmises süüdistanud ning vabandamist nõudnud. «Selle eest, et vedasite alt miljoneid fänne,» ütles Košelev.

«See, et me teie ootusi ei täitnud, pole meie probleem,» lisas mängija. «See on teie probleem.»

Seepeale ütles Venemaa alaliidu president Vjatšeslav Koloskov, et koondise kapten ei tohiks sedasi rääkida. «Selline väljaütlemine pole kaptenile kohane. Tema ei ole oma raha eest mööda maailma ringi sõitnud, et koondist toetada nagu paljud fännid seda teevad,» ütles Koloskov. «Selline kapten ei tohiks Venemaa koondisesse üldse kuuluda,» lisas ta.

Vaata videot Košelevi ja Aršavini vestlusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles