Inglaste kapten: Rooney on meie jaoks väga oluline

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglaste kapten Steven Gerrard.
Inglaste kapten Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Enne jalgpalli EM-finaalturniiri vigastuste tõttu mitu olulist mängijat kaotanud Inglismaa koondis on seni näidanud väga häid tulemusi ning pärast Ukraina alistamist kindlustati endale ka D-alagrupis esikoht.

Tänu Wayne Rooney tabamusele 1:0 Ukraina alistanud Inglismaa läheb nüüd veerandfinaalis vastamisi Itaaliaga.

«Rooney pidi palli täna tühja väravasse lükkama, kuid kui ta teeb seda ka edaspidi, siis võime sel turniiril kaugele jõuda. Ta on meie meeskonna ja kogu rahvuse jaoks väga tähtis,» sõnas inglaste kapten Steven Gerrard uefa.com’ile. «Järgmisena ootab meid ees Itaalia, kes on kaitses väga tugev. Sellistel turniiridel on vaja ka veidike õnne ning loodetavasti meil seda edaspidi jagub.»

«Võit ja värav pakuvad mulle rõõmu. Tabamus oli minu jaoks oluline, kuna ma ei ole ammu suurturniiril väravani jõudnud. Terve meeskond oli täna fantastiline ja suutsime suurearvulise vastaste poolehoidjate ees võtta teenitud võidu,» lisas Rooney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles