Eesti ärimees toetab GP2 vormelitiimi

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripartnerid ja Tone Tea OÜ omanikud Margus Reinsalu (vasakul) ja Greg Grace vormeli taustal.
Äripartnerid ja Tone Tea OÜ omanikud Margus Reinsalu (vasakul) ja Greg Grace vormeli taustal. Foto: Fat Burner Racing Engineering, Tone Tea

Eesti ettevõtja Margus Reinsalu osalusega Tone Tea OÜ avalikustas reedel Barcelonas toimunud esitlusel ja pressikonverentsil GP2 vormelisarjas osaleva meeskonnaga Racing Engineering sõlmitud reklaamilepingu.


Kokkuleppe järgi sai kaubamärgist Fat Burner meeskonna peamine toetaja. Fat Burner on rasva põletav ja kaalu alandav jook, mis loodi 2004. aastal Eestis ning mida toodab praegu Liiwi Heliis.

Margus Reinsalu sõnul on GP2-vormelisari atraktiivne turundusvahend ning sõlmitud reklaamileping üks võimalus, kuidas viia Eesti toode Fat Burner rahvusvahelisele turule.

«Meie seotus nii võistlusliku ja põneva sarjaga nagu GP2 ning koostöö sedavõrd eduka vormelitiimiga näitab ilmekalt Fat Burneri äristrateegiat püüelda alati tipu poole,» lisas Reinsalu.

Mehe kinnitusel oli Racing Engineeringi meeskond Fat Burneri jaoks loogiline valik, et siseneda Hispaania turule ning seeläbi laieneda uutele eksporditurgudele. GP2-sarjas osaleb meeskond nüüd nime all «Fat Burner Racing Engineering».

«Oleme veendunud, et kihutame koos edu suunas ja meie partnerlus toob kasu nii Fat Burnerile kui ka Racing Engineeringule,» sõnas Reinsalu.

Eelmisel aastal toetas vormelitiimi Margus Reinsalule kuuluv investeerimisfirma KC Grupp, mil GP2 tiitli võitis Racing Engineeringu esipiloot Giorgio Pantano.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles