Rootsi peatreener: leidsime eile lisakäigu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Hamren hoolealuseid juhendamas
Eric Hamren hoolealuseid juhendamas Foto: SCANPIX

Eile õhtul lõppesid jalgpalli EMil alagrupimängud. D-alagrupis lõpetas Rootsi oma teekonna võiduga, aga langes sellele vaatamata konkurentsist.

«Hetkel on mul vastakad tunded. Peaksime olema tänase (eilse- toim) võiduga rahul, kuna mängisime tugeva meeskonna vastu, kes oli enne eilset püsinud 23 mängu kaotuseta,» vahendab Rootsi peatreeneri Eric Hamreni sõnu Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) kodulehekülg.

«Tegime hea mängu ja leidsime lisakäigu, mis meil eelnevates mängudes puudu oli. Seega peaksime viimase mänguga rahule jääma. Siiski oleme samas kurvad, sest oleksime tahtnud turniiri jätkata. Teadsime juba enne mängu, et langeme välja ja see teeb meie võidu veel hinnatavamaks.»

Esimese mängu kaotas Rootsi Ukrainale 1:0 eduseisust 1:2 ning teise vooru mängus alistuti Inglismaale 3:2. Ka Inglismaa vastu juhiti tänu teise poolaja alguses tehtud spurdile ühe väravaga, kuid Theo Walcotti ja Danny Wellbecki väravatele rootslastel enam vastukäiku polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles