Meireles: Ronaldo on maailma parim

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Meireles
Raul Meireles Foto: SCANPIX

Täna õhtul tehakse jalpalli EM finaalturniiril algust play-off mängudega. Esimeses veerandfinaalis kohtub Portugal Tšehhiga.

Palju on arutletud küsimuse üle, kas Portugali meeskond sõltub liialt palju Cristiano Ronaldost. Londoni Chelseaga Meistrite liiga võitnud Raul Meireles arvab, et Ronaldo on tähtis ja tema najal on võimalik turniiril kaugele jõuda, vahendab Goal.com.

«Me kõik teame, milline suurepärane mängija ta on. Minu meelest on ta maailma parim,» ütles Meireles reporteritele.

«Kõik ootavad temalt EMil suuri tegusid ning Hollandi vastu suutis ta need ootused täita.»

Meireles võrdles antud intervjuus oma koduklubi ja Portugali koondist ning leidis neis sarnast – nii, nagu ei peetud Chelseat favoriidiks võitmaks UEFA Meistrite liigat, ei kuulu ka Portugal EMi suurimate favoriitide hulka.

«Euroopa meistriks tulemine on väga keeruline, kuid see on meie unistus. See on kõikide portugallaste unistus,» sõnas Meireles.

Veerandfinaalis läheb Meireles vastamisi oma meeskonnakaaslasega - Tšehhi väravat kaitseb igapäevast leiba samuti Londoni Chelseas teeniv Peter Cech.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles