Portugali kangelane Ronaldo: nüüd ootavad naeratused ja hea muusika

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

EMi veerandfinaalis Tšehhi vastu ainsa värava löönud ja Portugali poolfinaali aidanud Cristiano Ronaldo rõõmustas selle üle, et hoolimata mitmete väravavõimaluste käestlaskmisest õnnestus portugallastel siiski üks šanss realiseerida.

«Teadsime, et tuleb raske mäng, kuid olime enesekindlad ja võitluseks valmis. Tabasime mitu korda posti, kuid kasutasime oma võimaluse ära. Meenub, et eelmises mängus lõin samuti kaks korda posti, kuid tähtis on, et sain ka värava kirja ning olemegi poolfinaalis. Nüüd ootavad ees laiad naeratused ja hea muusika,» teatas mängu parimaks valitud Ronaldo UEFA kodulehe vahendusel.

«Selles faasis on iga mäng raske, kuid meie enesekindlus kasvab. Kõik tegutsesid platsil fantastiliselt ja see oli kogu meeskonna poolt suurepärane sooritus – seetõttu saimegi soovitud tulemuse kätte,» lisas tema meeskonnakaaslane Nani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles