Rekordit korranud Ronaldot saatis Varssavis vilekoor

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise kapten Cristiano Ronaldo tõusis EMi veerandfinaalis Tšehhi vastu meeskonna kangelaseks, kuid samas sai ta Varssavi staadionil mitmel puhul kuulda ka publiku vilet.

Kohe kohtumise alguses meeskonnakaaslase kallal ebatäpse söödu pärast praganud Ronaldot saatis seejärel tihitpeale vilekoor, kui ta oli parasjagu palliga askeldamas. Nii asus publik vilistama ka olukordades, kus portugallane oli andmas karistuslööki.

Sellest Madridi Reali ründaja ennast siiski heidutada ei lasknud ning pärast kahel korral posti tabamist lõi ta ka kohtumise ainsa värava.

Ronaldo jaoks oli see tänavusel turniiril kolmandaks ja üldse EM-finaalturniiridel kuuendaks tabamuseks. See omakorda tähendab, et ta tõusis Nuno Gomesiga jagama Portugali läbi aegade edukama väravaküti tiitlit EMidel.

Poolfinaalis on Ronaldol võimalik korrata veel ka järgmist rekordit. Praeguseks on ta EM-finaalturniiridel väljakul käinud 13 kohtumises ja selles arvestuses hoiavad 14 matšiga esikohta Luis Figo ja samuti Nuno Gomes.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles