Aigar Leok jätkab TM tehasemeeskonnas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: Helen Urbanik/motomaania.ee

Enduuro MM-sarjas kolmandal kohal olev Eesti krossisõitja Aigar Leok ei pea muretsema järgmise aasta pärast, kuna praegune tööandja TM Factory Racing tegi talle pakkumise jätkata koostööd ka aastal 2013 nende meeskonna ridades ja enduuro MM-sarjas.

Neljandat aastat TM meeskonna ridades olev Aigar Leok kinnitas, et pakkumine tehti ja pikka mõtlemist ei olnud, vahendab ruudulipp.ee.

«Eks see loomulikult on hea, et nii varakult järgmise aasta asjad paika saime. Kõik jääb minu jaoks samaks – tiim, tsikli kubatuur ja võistlusklass. Olen nendega pikalt koos olnud ja tiim ning tehnika on väga hea, seega ei näe küll vajadust tiimi vahetada,» kommenteeris Leok. «Ja ära ei saa unustada, et nad olid mulle toeks ka raskel ajal pärast vigastust. Nüüd saan rahulikult keskenduda võistlemisele ja testimisele, oleme saanud proovida juba lahendusi, mis tulevad kasutusele järgmisel aastal ja need on väga head.»

Kuna Leok ikka aeg-ajalt ka krossidel osaleb, saab teda näha Eestis sõitmas näiteks vanaisa Väino Leoki rändkarikale peetaval kodusel Sõmerpalu motokrossil, mis toimub 11. juulil. Stardis on ka Tanel Leok ja palju teisi põnevaid sõitjaid.

Järgmine enduuro MM-etapp sõidetakse 30. juunil ja 1. juulil Itaalias. Enduuro Euroopa meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse aga 21.-22. juulil Paikusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles