Inglismaa valmistub võitluseks Balotelliga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis kohtub Euroopa meistrivõistluste veerandfinaalis Itaaliaga ning kõige enam valmistutakse kinni võtma Manchester Citys pallivat noort Itaalia ründestaari Mario Balotellit.

Inglaste abitreeneri Gary Neville'i sõnul on suured lootused pandud kogenud keskkaitsepaari Joleon Lescotti ja John Terry peale. «Joleon tunneb teda paremini kui keegi teine meist,» loodab Neville samuti Manchester Citys mängivale Lescottile.

Lescotti keskkaitsepartner Terry on Neville'i sõnul väga kogenud jalgpallur ning ta on Inglsimaa liigas Balotelli vastu õnneks ka mänginud, vahendab Inglismaa jalgpalliliidu kodulehekülg.

Balotelli lõi alagrupi viimases kohtumises Iirimaaga ka värava ning kõigi ootuste kohaselt peaks ta Inglismaa vastu algkoosseisus alustama.

Lescotti tähtsust kinnitab samuti Citys klubijalgpalli mängiv inglaste väravavaht Joe Hart: «Balotelli on suurepärane jalgpallur. Ma tean hästi, kuidas ta mängib, kuid veel olulisem on see, et Joleon teab tema tugevusi.»

Hart rääkis goal.com-ile, et ta ei ole mitte kunagi mänginud Balotelli vastu, kuid usub, et see saab olema huvitav ja lõbus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles