Clijsters loobus vigastuse tõttu poolfinaalist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters
Kim Clijsters Foto: SCANPIX

Tänavu sügisel karjääri lõpetav endine maailma esireket Kim Clijsters jättis Hollandis s’Hertogenboschis peetava tenniseturniiri vigastuse tõttu pooleli.

Suurema osa tänavusest hooajast erinevate vigastuste tõttu turniiridelt eemal olnud ja maailma edetabelis 53. reale langenud Clijsters näitas murul head mängu, alistades veerandfinaalis 7. asetatud itaallanna Francesca Schiavone (WTA 26.).

Poolfinaalmängust otsustas aga Clijsters kõhulihasevenituse tõttu loobuda, kuna ei taha seada ohtu esmaspäeval algaval Wimbledonil mängimist.

Clijstersi füsioterapeudi Sam Versleghersi sõnul segas vigastus ka 29-aastase belglanna mängu Schiavone vastu.

«Võtsin selle otsuse vastu peaga, mitte südamega,» seisis Clijstersi avalduses. «Aga sellest turniirist loobumine on õige otsus, kuna tahan Wimbledonis kindlasti mängida.»

Karjääri jooksul neli suure slämmi turniiri võitnud Clijsters teatas hiljuti, et teeb pärast tänavust US Openit tennisega lõpparve. Just USAs on ta võitnud oma neljast tiitlist kolm (2005, 2009, 2010), sealhulgas ka vaid poolteist kuud pärast tipptennisesse naasmist. Lisaks võidutses Clijsters 2011. aasta Austraalia lahtistel.

Clijstersi loobumise järel pääses mänguta finaali poolatar Urszula Radwanska, kes läheb seal vastamisi belglanna Kirsten Flipkensi ja venelanna Nadja Petrova vahelise kohtumise võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles