Kangur-Ots on Belgias avapäeva järel oma klassi teised

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur - Andres Ots Belgia Ypres'i rallil.
Martin Kangur - Andres Ots Belgia Ypres'i rallil. Foto: ircseries.com

Martin Kangur ja Andres Ots (Honda Civic Type-R R3) lõpetasid Belgias peetaval IRC sarja etapil, Geko Ypres asfaldirallil esimese päeva kaheveoliste autode karikasarja teisel kohal, kaotus liidritele on kuue katse järel napp 2,6 sekundit.

Peale hommikusi katseid olid eestlased kaheveoliste autode arvestuses neljandal kohal, pärastlõunastel katsetel tõusid aga päeva lõpuks teisele kohale. Päevale pani ilusa punkti viimase katse võit omas arvestuses.

«Meie jaoks väga korralik päev, probleeme polnud. Lõunases hoolduses muutsime seadistust, tegime auto jäigemaks ja saime päris korraliku hoo üles. Selle tulemuse pealt on hea täna taas rajale minna, ees ootab raske päev, üle 200 kilomeetri katseid,» kommenteerisKangur avapäeva.

IRC kaheveoliste karikasarja liidrid on belglased Kris Princen ja Bram Eelbode (Renault Megane RS), kellele eestlased kaotavad vaid 2,6 sekundiga. Kolmandal kohal on prantslased Mathieu Arenzo ja Renaud Jamoul (Citroen DS3 R3T), kes kaotavad Kangurile ja Otsale 47,8 sekundit.

Geko Ypres rally üldliidrid on peale avapäeva SWRC eelmise aasta maailmameistrid Juho Hänninen ja Mikko Markkula (Škoda Fabia S2000).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles