Kokk pole otsust veel langetanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandana teatevahetuse saanud ja viis koondist mööda lasknud Kaspar Kokk tahab teha radikaalseid muudatusi. Pole võimatu, et ees seisab ka treenerivahetus.
Kolmandana teatevahetuse saanud ja viis koondist mööda lasknud Kaspar Kokk tahab teha radikaalseid muudatusi. Pole võimatu, et ees seisab ka treenerivahetus. Foto: Toomas Huik

Kaspar Kokk jättis eilse 50 km vabatehnikasõidu 37,2-kraadise palaviku tõttu vahele.


«Midagi hullu pole, aga palavikuga poleks olnud mõtet startida,» selgitas Kokk, kes vahetult pärast 4 x 10 km teatesõitu avaldas, et tahab treener Mati Alaveriga alavormi üle tõsiselt aru pidada.



Eilseks olid mehed esimese jutuajamise ära pidanud.



«Oleme püüdnud leida põhjuseid, kuhu kadus kuu aja tagune vorm. (Kokk sai kuu aega tagasi Rõbinski MK-etapil 29. koha, kaotades võitjale 16,2 sekundiga – toim.) Aga ühistele järeldustele pole me veel jõudnud. Ise arvan siiski, et tegu oli ületreeninguga,» selgitas teatesõidus parimatele üle kahe minuti kaotanud Kokk.



Pärast sõitu ei välistanud Sapporo MMi 11. mees ka treenerivahetust. Kas see variant on ikka veel kaalutlusel?



«Ma pole seda otsust veel langetanud, sest see on selline asi, mida ma ei taha teha emotsioonide ajel. Teen seda hooaja lõpus,» sõnas Kokk.



Kokk harjutab järgnevad nädalad üksinda ning teeb järgmise stardi 21. märtsil Faluni MK-etapil. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles