Eesti rannajalgpallurid said ülitugeva Šveitsi vastu võidu ja kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Urmas Luik

Eesti rannajalgpallikoondis valmistub 1.juulil Moskvas algavaks FIFA maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks ja viimaseks ettevalmistuse osaks olid kaks Baselis peetud treeningmängu maailma ühe parima rannajalgpallikoondise Šveitsi vastu.

Eesti koondis naaseb Baselist ühe napi kaotusega ja ühe võiduga. Kui esimeses kohtumises kaotati mäng šveitslastele 4:5 siis tänases teises kohtumises alistati Šveits tulemusega 6:5!

Esimene mäng (laupäeval 23.juuni)

Šveits - Eesti 5:4

Väravad: 2x Stancovic, 2x Schirinzi, Borer - 2x Siska, Mäeorg, Aniko

Teine mäng (pühapäeval 24.juuni)

Eesti - Šveits 6:5

Väravad: 2x Rand, 2X Siska, 2x Saharov

Eesti rannajalgpallikoondis sõidab juuni lõpus Moskvasse FIFA MM-kvalifikatsiooniturniirile, et võidelda maailmameistrivõistluste finaalturniiri koha eest.

Eestile loositi tugevad vastased Rumeenia, Prantsusmaa ja Tšehhi. Esimene kvalifikatsiooniturniiri kohtumine toimub 1.juulil Rumeenia vastu, 2.juulil mängitakse Prantsusmaaga ja 3.juulil Tšehhiga.

Kokku osalevad MM-kvalifikatsioooniturniiril 24 Euroopa parimat rannajalgpallikoondist, kes loositi kuute alagruppi (neli meeskonda grupis.) Igast grupist pääsevad edasi kaks parimat.

Eesti rannajalgpallikoondis mängis Šveitsis järgmises koosseisus:

Peatreener: Kert Haavistu

Markus Lukk (väravavaht)

Vaiko Tammeväli (väravavaht)

Indrek Siska

Rando Rand

Aleksander Saharov

Andreas Aniko

Taavi Tammo

Mait Anton

Priit Mäeorg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles