Schumacher finišis: mitmenda koha me saime?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval toimunud vormel-1 Euroopa GP-l jõudsid poodiumile kolm sarja üldvõitjaks tulnud pilooti: võitis Fernando Alonso, teiseks tuli Kimi Räikkönen ja kolmanda koha saavutas Michael Schumacher.
Pühapäeval toimunud vormel-1 Euroopa GP-l jõudsid poodiumile kolm sarja üldvõitjaks tulnud pilooti: võitis Fernando Alonso, teiseks tuli Kimi Räikkönen ja kolmanda koha saavutas Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Euroopa GP-l kolmanda koha saanud Mercedese vormel-1 piloot Michael Schumacher ütles, et ei olnud finišisisse jõudes oma lõpukohast teadlik.

«Ma ei mõelnud sõidu ajal poodiumikohast. Ületasin lõpujoone ja küsisin oma meeskonnalt – mitmenda koha me saime?» rääkis sakslane sarja ametliku kodulehe vahendusel.

«Ma ei suutnud seda uskuda, kui kuulsin, et sain kolmanda koha! Ma ei oodanud siit nii head tulemust.»

«Sõit oli lõpus nii pingeline, et ma ei jõudnud jälgida, mitmendal kohal ma püsisin. Lisaks olid veel Hamilton ja Maldonado oma kokkupõrkega, mis kõik veel segasemaks ajas,» selgitas Schumacher.

See oli seitsmekordsele maailmameistrile sel hooajal esimene kord poodiumile tõusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles