Prandelli: penaltid on õnnemäng

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesare Prandelli
Cesare Prandelli Foto: SCANPIX

Itaalia koondis pääses jalgpalli EMil poolfinaali, alistades inglased pärast väravateta lõppenud normaal- ja lisaaega penaltiseerias. 

Itaalia koondise peatreeneri Cesare Prandelli nägemuses on penaltiseeria suurs osas õnnemäng, vahendab Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) kodulehekülg Prandelli sõnu.

«Penaltid on loterii, kuid arvan sellegipoolest, et väärisime võitu. Umbes 80% penaltiseeriate tulemusest määrab õnn. Mõned mängijad on sellise pigega harjunud ning suudavad jääda rahulikuks, kuid peamine faktor on ikkagi õnn.»

Prandelli tunnistas, et Riccardo Montolivo eksimus muutis ta kurvaks, kuid kui kord jõudis Andrea Pirlo kätte, oli tema süda rahulik.

«Pärast mängu helistas mulle (Itaalia – toim) president (Giorgio – toim) Napolitano ning see oli minu jaoks eriline hetk. Nüüd peame aga valmistuma kohtumiseks Saksamaaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles