Xavi: Ronaldo pole ainus oht

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo (vasakul) ja Xavi (paremal)
Ronaldo (vasakul) ja Xavi (paremal) Foto: SCANPIX

Kuigi meedias on homse jalgpalli EMi poolfinaali eel juttu olnud sellest, kuidas Hispaania võiks takistada Cristiano Ronaldot, ütleb üks Hispaania tähtsamaid mängijaid Xavi, et Hispaania ei peaks keskenduma ainult Ronaldo elimineerimisele.

«Olen vaadanud kõiki nende mänge. Nad on tugevad vastased, kes on ammutanud kahe järjestikuse võiduga enesekindlust,» ütles Xavi ajakirjale The Telegraph antud intervjuus.

«Nad on paremad, kui (2010. aasta – toim) MMil. Nad on paremad, küpsemad ning kaitsevad väga hästi. Äärtes mängivad neil kaks meest Nani ja Ronaldo, kes on väga hea tehnika ning tugeva löögiga.»

«Portugali mängijad teavad, kuidas vasturünnakutel ohtlikud olla ja (Fabio – toim) Coentrao on samuti väga heas vormis.»

Lisaks tõi Hispaania koondise mängujuht välja Portugali keskväljamängijad Joao Moutinho ja Raul Meirelese ning tõdes, et nende vastu tuleb raske mäng.

«Hispaanial on tugev meeskond ning võime jõuda kaugele, kuid peame austama oma vastaseid. Portugal on tugev vastane.»

Hispaania ja Portugal lähevad vastamisi homme õhtul kell 21:45. Selle paari võitja finaalivastane selgub päev hiljem, kui kohtuvad Saksamaa ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles