Casillas: Pique saab alati Ronaldoga hakkama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Cassillas.
Iker Cassillas. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondis kohtub homme Euroopa meistrivõistluste poolfinaalis naaberriigi Portugaliga. Hispaanlaste väravavaht Iker Cassillas on kindel, et nende kaitseliin suudab ohjeldada Portugali ründestaari Cristiano Ronaldot.

Casillase sõnul on Hispaania ja Barcelona kaitsjal Gerard Pique’l klubitasandil palju kogemusi Ronaldo vastu mängimisel. «Pique on nii Barcelona kui ka koondise eest alati väga hästi mänginud,» kiitis Real Madridis mängiv Casillas rivaalklubi kaitsjat.

Hispaania koondis on EMil seni peetud nelja mängu jooksul pidanud palli oma võrgust välja võtma vaid ühel korral.

Kogenud väravavaht rääkis Punto raadiole, et tema roll on 12 aasta jooksul koondises muutunud. «Kui ma alguses tulin, siis ma ainult vaatasin ringi, kuulasin ja õppisin. Nüüd olen ma üks kogenumaid mängijaid,» rääkis 135 korda rahvuskoondist esindanud väravavaht. «Olen riietusruumi jaganud Hispaania suurimate legendidega ning parimate noormängijatega.»

Casillas rääkis, et eelistaks jääda ajalukku oma iseloomu tõttu, mitte tiitlite rohkuse pärast.

31-aastane väravavaht võrdles ka meeskonna situatsiooni võrreldes eelmise EM-finaalturniiriga. «Neli aastat tagasi ei peetud meid tiitlipretendendiks. Sellel ajal oleks viik Itaalia vastu olnud fenomenaalne saavutus, kuid nüüd tundub see nagu kaotus,» lõpetas Casillas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles