AMETLIK: Arsenal ostis Prantsusmaa koondislase

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud Prantsusmaa koondise särgis
Olivier Giroud Prantsusmaa koondise särgis Foto: SCANPIX

Pikalt spekuleeriti Prantsusmaa jalgpallikoondislase Olivier Giroud’ üleminekust Inglismaa kõrgliiga klubisse Arsenal. Täna tuli ametlik kinnitus, et üleminek on teoks saanud.

Arsenali ametlikul kodulehel tehtud avalduses seisab: «Jalgpalliklubil Arsenal on hea meel teatada, et Prantsumaa rahvuskoondislane Olivier Giroud on sõlminud klubiga pikaajalise lepingu.»

«25-aastane ründaja läbis eelnevalt meditsiinilise ülevaatuse ning ülemineku lõpetamine on kinni vaid väikeste formaalsuste taga.»

Enne Põhja-Londoni klubiga liitumist mängis prantslane kodumaa klubis Montpellier. Viimasel hooajal aitas Giroud’ oma koduklubi riigi meistriks, lüües Prantsusmaa kõrgliigas 36 mänguga 21 väravat ning andes üheksa väravasöötu.

«Oleme selle täiendusega väga rahul. Ta on kehamängus tugev ning peapallide mängimisel on ta lausa suurepärane. Lisaks on tal väga hea suhtumine treeningusse. Ta annab meile järgmisel hooajal ründeliinis lisakäigu,» vahendab Arsenali kodulehekülg peatreener Arsene Wengeri sõnu.

Mängumees ise kommenteeris üleminekut: «Mulle meeldib Arsenali jalgpallifilosoofia ning Arsene Wengeri mõju klubile. Olen alati Arsenali ajalugu ja reputatsiooni imetlenud ning loodan selle klubi ridades palju saavutada.»

Tegemist on juba teise täiendusega ründeliinis – eelnevalt oli teatatud juba Lukas Podolski ostmisest. Suure tõenäolsusega on Arsenalist jäädavalt lahkumas taanlane Nicklas Bendtner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles