Legendaarne Klose loodab mängida ka järgmisel MMil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miroslav Klose.
Miroslav Klose. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise viimase kümnendi suurim väravakütt Miroslav Klose rääkis intervjuus Kickerile, et loodab koondise särki kanda ka 2014. aastal Brasiilias toimuvatel maailmameistrivõistlustel.

34-aastane ründaja rääkis veel, et ei ole harjunud vahetusmehe rolliga, kuid protesteerima ta ei hakka. «Minu jaoks on meeskonna edu kõige tähtsam. Ma ei arva, et peaksin alati mängima,» arutles koondise eest 120 mänguga 64 väravat löönud Klose. «Ma ei tunne ennast pingil olles küll hästi, kuid oleme peatreeneriga asja arutanud ning tema jaoks on see suurepärane kingitus, et saab valida kahe tippründaja vahel.»

Kui sellel hooajal koduklubi Lazio eest 15 väravat löönud Kloselt küsiti, kas ta kavatseb mängida ka kahe aasta pärast toimuval MMil, siis vastas ta lühidalt: «See on võimalik.»

Poolas ja Ukrainas toimuval EMil alustas Klose esimeses kolmes mängus pingilt, kuid veerandfinaalis Kreeka vastu usaldas peatreener Joachim Löw ta algkoosseisu ning ründaja lõi kohe ka värava. Tema konkurent tipuründesse Mario Gomez on turniiril löönud kokku kolm väravat.

Saksamaa kohtub neljapäeval toimuvas poolfinaalis Itaaliaga.

Miroslav Klose:

1999-2004 FC Kaiserslautern (147 mängu/52 väravat)

2004-2007 Bremeni Werder (132/63)

2007-2011 Müncheni Bayern (149/52)

2011-... Roma Lazio (35/15)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles