Busquets tahab EM-tiitli pühendada pühapäeval surnud sõbrale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Busquets annab endast kõik, et võita Euroopa meistritiitel oma hea sõbra mälestuseks.
Sergio Busquets annab endast kõik, et võita Euroopa meistritiitel oma hea sõbra mälestuseks. Foto: Sharifulin Valery/ITAR-TASS

Pühapäeval suri 23-aastane Real Betisi jalgpallur Miko Roque ning tema hea sõber Sergio Busquets ütles, et teeb kõik endast oleneva, et võita sõbra mälestuseks Euroopa meistritiitel.

«Avaldan kaastunnet Miko perekonnale. Ta oli suurepärane isiksus ja spordimees, kuid kõige rohkem oli ta hea sõber,» vahendab Daily Mail Busquetsi sõnu.

«Ma ei unusta mitte kunagi neid hetki, mis me jagasime. Elu on ebaõiglane. Minu ainus mõte hetkel on võita Euroopa meistritiitel ning pühendada see temale. Puhka rahus, Miki,» lõpetas Hispaania koondise poolkaitsja.

Busquets ja Roque mängisid samas noortemeeskonnas, kuuludes Kataloonia klubi Lleida ridadesse.

Roque esindas oma lühikese karjääri jooksul Liverpooli, Oldham Athleticut, Xerezi, Cartagena ja Real Betisi meeskondi.

Oma viimast koduklubi Real Betisi jõudis ta hooajal 2010-2011 esindada 12 korral ja lüüa kaks väravat. 2011. aasta märtsis avastati noorel hispaanlasel aga vähkkasvaja ning ta suri möödunud pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles