Viiekordne võitja langes Wimbledoni turniiri avaringis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: SCANPIX

Eile alustati Wimbledoni tenniseturniirl põhiturniiri mängudega. Naisüksikmängus suurimad favoriidid ei vääratanud, kuid konkurentsist pudenes Wimbledoni turniiri viiekordne võitja Venus Williams.

Maailma esinumber Maria Šarapova alustas turniiri kindla 6:1, 6:2 võiduga Anastasia Rodionova üle. Tabelis teisel real asuv valgevenalanna Victoria Azarenka jõud käis numbritega 6:1, 6:4 üle Irina Falconist.

WTA edetabelis kolmandal kohal olev Agnieszka Radwanska alistas Magdalena Rybarikova 6:3, 6:3.

Asetusega naistest kukkus välja Flavia Pennetta, kes alistus kaasmaalasele Camila Giorgile kahes setis 6:4, 6:3. Lisaks temale on turniir lõppenud ka Monica Niculescu, Svetlana Kuznetsova ja Lucie Safarova jaoks.

Viiekordne Wimbledoni turniirivõitja Venus Williams pidi reketid pakkima pärast 6:1, 6:3 allajäämist Elena Vesninale, samas kui tema õde Serena marssis kindlalt teise ringi alistades 6:2, 6:4 Barbora Zahlavova Strycova.

Kim Clijsters alistas 18. asetusega Jelena Jancovici kindlalt 6:2, 6:4.

Tiitlikaitsja Petra Kvitova jäi oma mängus alguses Akgul Amanmuradova vastu tagaajaja rolli, kuid suutis siis vihmapausiga mängus oma paremuse 6:4, 6:4 maksma panna.

Kaia Kanepi eemalejäämisel Wimbledoni turniiri põhiturniiril Eesti naistennisiste osalemas pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles