Video: Djokovic viskas enne mängu väikese vimka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic oma uhiuue tennisekotiga väljakule sammumas.
Novak Djokovic oma uhiuue tennisekotiga väljakule sammumas. Foto: SCANPIX

Aasta kolmandat tennise suure slämmi turniiri Wimbledonis tiitlikaitsjana alustanud serblane Novak Djokovic viskas enne oma avaringimängu pealtvaatajatele väikese vimka.

Nimelt on Djokovici reketisponsor Head ning kuna Wimbledoni reeglite kohaselt peavad nii mängijate riided kui varustus olema valged, tegi Head tänavuseks turniiriks omanäoliselt reketikotid, millel on kaks tugijalga ja seetõttu sarnanevad need golfikottidega, vahendab Metro.

Kui Djokovic oma esimeseks mänguks väljakule tuli, tõmbas ta esimese hooga kotist välja golfikepi, teeseldes, et võttis kaasa vale koti.

Hiljem selgitas Djokovic, et kavandas nalja koos Headiga. «Kuna kõikide tennisekotid näevad nende jalgade tõttu välja nagu golfikotid, otsustasime natuke nalja teha ja nad andsid mulle kaasa laste golfikepi,» rääkis maailma esireket. «Kui golfikepi välja võtsin, hüüdsid osad fännid: «See pole golfiväljak!». Mulle tegi see kõvasti nalja.»

Djokovic alistas avaringis kindlalt 6:3, 6:3, 6:1 hispaanlase Juan Carlos Ferrero.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles